fbpx

Mijn naam is Sandra van der Heijden 
door intimi ook Moos genoemd 

  • Start
  • Sandra van der Heijden

Wie ben ik?

Sandra van der Heijden is mijn naam, door intimi wordt ik ook wel Moos genoemd. Ik ben een enthousiaste, energieke vrouw en echtgenoot, al heel erg lang. Ik ben moeder van 2 zonen. Na een klein uitstapje naar Hilversum, zijn we sinds maart 2018 weer woonachtig in Vleuten. Heel blij mee!! Ik heb ruim 20 jaar in de ICT branche gewerkt en ben momenteel vooral actief met Online communicatie advies, projecten en het ontwikkelen van websites. 

HBO Opleiding
In 2010 heb ik mijn passie voor het internet ontdekt. Ik heb een HBO opleiding digitale communicatie afgerond en daarna aangevuld met Internet Marketing. Er ging een wereld voor me open. Wat een mogelijkheden en wat jammer dat men daar nog veel te weinig gebruik van maakt. Ik draag graag mijn steentje bij door mensen te informeren over de mogelijkheden van online marketing. Hoe zorg je dat je online bij jouw doelgroep zichtbaar wordt? Wat moet je daarvoor doen en wat moet je daarvoor laten? 

Out-of-the-box
Ik ben wat je noemt iemand die out-of-the-box denkt en zoek altijd naar mogelijkheden. Ik ben zeer positief ingesteld en geloof dat overal een oplossing voor is. Ik ben zeer gedreven en resultaat gericht.

Communicatie
Ik heb in de afgelopen jaren met zoveel verschillende mensen gewerkt, dat ik op verschillende niveau's goed kan communiceren. Of het nu gaat om een techneut die een opdracht uit moet voeren of een betalingsafspraak met een directeur van een groot bedrijf, ik pas me aan op elk communicatie-level. Zowel met interne communicatie als externe communicatie.

Hands-on
Ik haal veel plezier uit het bedenken en ontwikkelen van marketing- en communicatie plannen of internet project plannen. Met net zoveel plezier werk ik hands-on mee voor een optimaal resultaat. 

Leren
Je bent nooit te oud om te leren. Het bijhouden van kennis en kunde is een must in elke branche. Ik volg regelmatig met veel plezier workshops of een werkgerelateerde online cursus. 

Humor
Ik ben niet vies van hardwerken. Aan een beetje humor op de werkvloer op zijn tijd werk ik met veel plezier mee. 

Sportief
Ik hou van een gezonde levensstijl en daar hoor sporten ook bij. Als het even kan ben ik zeker 2 keer in de week bij FitYard te vinden.  Liefst 3 keer, maar dat lukt niet altijd. Daarnaast vind ik het heerlijk om met familie of vrienden in de omgeving stevige wandelingen te maken. 

Netflix- addict
Er is weinig op de Nederlandse televisie dat mijn interesse wekt. Ik kijk graag National Geographic of History maar eigenlijk ben ik een Netflix-addict. Ik vind het fantastisch om allerlei verschillende Deense en Zweedse series te kijken zoals Dicte, Midnattssol en Arne Dahl. Als ik later groot ben, dan ga ik nog een keer een rondreis in Scandinavië maken! #bucketlist.

Wil je nog meer van mij weten, stuur een berichtje!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Spreekt mijn website jou aan en wil je persoonlijk kennis maken. Wil je weten of we de klik hebben die nodig is om samen te werken en een optimaal resultaat te bereiken?

Stuur dan een berichtje.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kan beter?

Zoals ieder mens heb ik een helebooel goede eigenschappen:

  • Communicatief
  • Sportief
  • Leergierig
  • Zorgzaam
  • Positieve instelling
  • Out-of-the-box denker

en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik spreek liever niet over negatieve eigenschappen, maar over wat er beter kan.

Nee zeggen

Wat ik aan mij zelf kan verbeteren is dat ik vaker Nee moet zeggen. Ik wil graag laten zien dat ik heel veel kan en door op veel dingen Ja te zeggen, loop ik soms mezelf voorbij.

Eerst mezelf en dan anderen

Ik wil graag dat anderen het naar hun zin hebben en daarbij vergeet ik soms mezelf. Wat beter kan, is dat ik eerst aan mezelf denk en dan aan de ander.


Meer weten over mijn persoonlijkheid? Stuur een berichtje, dan drinken we samen een kop koffie of verse muntthee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn werkervaring

puntCommunicatiemedewerker bij Kenniscentrum suiker& voeding - juli 2018 - heden Werkzaamheden: websites Joomla en Wordpress doorontwikkelen, internet project plan schrijven voor nieuwe site en uitvoeren, social media marketing plan schrijven en uitvoeren, nieuwsbrieven, adverteren, CRM systeem bijhouden en optimaliseren ( bedrijfproces digitaliseren/doorstromen).

puntProject Waterschapslasten bij Natuurmonumenten - april 2017 - juni 2018 Werkzaamheden: plan van aanpak schrijven, onderzoeken mogelijkheden naar aanleiding van een uitspraak van de Hoge Raad, in kaart brengen van pachters die recht hebben op terugbetaling, werkproces ontwikkelen, interne communicatie.

rozepuntCommunicatie-adviseur/Webontwikkelaar bij Basis Works – 2015 - heden Werkzaamheden: ontwikkelen van websites in Joomla, schrijven van communicatie-, marketing- en internet project plannen voor derden, sociale media  bijhouden, nieuwsbrieven ontwikkelen, netwerken, administratie, organiseren en uitvoeren van informatieve workshops.

rozepuntEigenaar van Koopkunst.com – 2013/2015 Werkzaamheden: ontwikkelen van de website/webshop, content management van de website, on- en offline marketing activiteiten zoals sociale media bijhouden, ontwikkelen van folders, tape, bedankkaartjes, visitekaartjes, schrijven en plaatsen van persberichten, werven van kunstenaars, nieuwsbrief maken, administratie en netwerken. Opgeheven per 1-1-2016.

rozepuntEigenaar van AdviesMies - 2011/2015 Werkzaamheden: workshops geven, websites in Joomla ontwikkelen, online marketing activiteiten (Twitter/Facebook), content management, product marketing, Internet project plannen, adviseren op functionaliteit van websites, netwerken, maandelijkse nieuwsbrief en administratie. Activiteiten overgenomen in Basis Works.

rozepuntSales – en marketing manager bij Crewworks – 2012/2013 Werkzaamheden: aansturen kantoorpersoneel, administratie, begeleiden stagiaires, on- en offline marketing activiteiten, acquisitie, inzetten van sociale media, nieuwsbrieven, contact opdrachtgevers onderhouden, marketing- en communicatieplan 2014 schrijven, werven en plannen van personeel.

rozepuntWebshop manager bij Sporthuis.nl - 2012 Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor de e-mailmarketing, sociale media en affiliate campagnes van 2 webwinkels: sporthuis.nl en hockeyhuis.nl. Begeleiden van enkele stagiaires.

rozepuntAllround Office manager bij SIS automatisering BV – 2004/2011 Werkzaamheden: relatiebeheer, orderverwerking, offertes maken, administratie verzorgen, inkopen, debiteurenbewaking, aanpassingen op website, verbeterplan/online communicatieplan geschreven voor intranet en nieuwsbrief, advertenties verzorgen, opzetten van nieuwe dienst Webservices, aansturen en plannen van technisch personeel.

rozepuntProduct Marketing Manager en Senior Medewerker Marketing en Communicatie bij Datelcom/ETC Pluz – 1991/2004 Werkzaamheden o.a.: verzorgen van externe en interne communicatie zoals maandelijkse aanbiedingenkrant, personeelsblad, actieoverzichten, organiseren van seminars, trainingen, golfdag etc. Budgetbewaking. Bewaking van huisstijl. Bedenken en uitvoeren van acties in samenwerking met product managers, verantwoordelijk projecten Wang Global en CMG (omvang 40 Mio), verzorgen van prijslijsten, productinformatie, promoten van producten binnen reseller kanaal d.m.v. Acties. Organisatie van events waaronder een golfdag en een jaarlijkse informatiebeurs.

Wil je nog meer van mij weten, stuur een berichtje!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 1
  • 2

Mijn opleiding

Mijn websites

Mijn werkervaring

Copyright © 2021 - website ontwikkeling - Basis Works